Home / Music / Charles Aznavour / دانلود رایگان آلبوم Charles Aznavour – Chante Noel از خواننده اسطوره ای فرانسه شارل آزناوور Free download of : Album – Charles Aznavour – Chante Noel

دانلود رایگان آلبوم Charles Aznavour – Chante Noel از خواننده اسطوره ای فرانسه شارل آزناوور Free download of : Album – Charles Aznavour – Chante Noel

Charles_Aznavour_Cannes Platinum-Collection-CD1-cover 12348c2013450920c20226d03d651f1c

دانلود رایگان آلبوم Charles Aznavour – Chante Noel از خواننده اسطوره ای فرانسه شارل آزناوور

Free download : Charles Aznavour – Chante Noel Album – 1996

.

Charles Aznavour – Album Chante Noel

Track 01 – Noel Des Mages
Track 02 – Ave Maria
Track 03 – Un Enfant Est Ne
Track 04 – Je Ne Comprends Pas
Track 05 – Noel D’Autrefois
Track 06 – Papa Calypso
Track 07 – Comment C’Est Fait La Neige
Track 08 – Noel A Paris
Track 09 – Un Enfant De Toi Pour Noel
Track 10 – Noel Au Saloon
Track 11 – Hosanna
Track 12 – Dieu

****************************

Charles Aznavour Discography :

01-Discographie francaise

01-Discographie live

02-Discographie internationale

03-Compilation

04-Singles

****************

Discographie francaise

1952 – Aznavour et Pierre Roche
1953 – Chante Jézébel
1953 – Chante Jézébel 2
1954 – Le feutre taupe
1954 – Sur ma vie
1957 – Bravos du Music-Hall
1958 – C’est ça
1961 – Je m’voyais déjà
1962 – Il faut savoir
1963 – La mamma
1963 – Qui
1965 – Hier encore
1965 – Charles Aznavour 65
1966 – De t’avoir aimée
1966 – La bohème
1967 – Entre deux rêves
1967 – Désormais
1972 – Idiote je t’aime
1974 – Visages de l’amour
1976 – Voilà que tu reviens
1977 – Je n’ai pas vu le temps passer
1980 – Autobiographie
1982 – Une première danse
1983 – Chante Dimey
1986 – Je bois
1991 – Toi et moi
1992 – Aznavour 92
1995 – Etre
1995 – Embrasse-moi
1996 – Chante Noel
1997 – Plus bleu
1998 – Jazznavour
2000 – Aznavour 2000
2001 – Chansons De Films
2003 – Je voyage
2003 – Plus Bleu Que Tes Yeux
2005 – Insolitement Votre
2008 – Colore Ma Vie
2008 – Duos

************************

Discographie live

1968 – Olympia 68 (live)
1972 – Olympia 72 (live)
1978 – Olympia 78 (live)
1987 – Palais des congrès 87 (live)
1995 – Aznavour & Minelli au Palais des Congrès (live)
1995 – Palais des Congrès 94 (live)
1996 – Live au Carnegie Hall
1998 – Olympia 80 (live)
2000 – Palais Des Congres 97-98
2000 – Palais Des Congres 2000
2004 – Bon Anniversaire!
2008 – Aznavour et ses amis – A l’opera Garnier

*****************

Discographie internationale

1958 – J’aime Paris
1970 – E fu subito Aznavour
1974 – A Tapestry Of Dreams
1974 – Sings Aznavour
1978 – We Were Happy Then
1988 – Com’e’ triste Venezia
1988 – Seda & Charles Aznavour – Chantent traditionnel armeniens
1991 – Aznavour Italiano, Vol.2
1991 – Aznavour Italiano, Vol.3
1991 – Aznavour Italiano, Vol.4
1992 – The Old Fashioned Way
1996 – Du Und Ich
1998 – She – Best of – 20 Great Songs in English (UK)
2004 – Das beste auf Deutsch
2008 – Tú Pintas Mi Vida

Various

***********************

 

Compilation

1990 – Sus Canciones (2CD)
1992 – Sur ma vie
1995 – Grandes exitos
1996 – 40 canciones de oro (2CD)
1996 – 40 chansons d’or (2CD)
2001 – Grand Collection
2001 – Greatest Hits And More (50 Years d’Amour)
2003 – Charles Aznavour
2004 – Indispensables (4CD)
2004 – Platinum Collection (3CD)
2005 – Lo Mejor De Charles Aznavour
2005 – Sus más grandes éxitos
2006 – Hier encore
2008 – Charles En El Mundo

*****************

Singles

1956 – Le Chemin De l’Eternite
1961 – Il Faut Savoir
1961 – J’ai Tort
1962 – Alleluia
1962 – Esperanza
1963 – For Me, Formidable
1965 – La Bohème
1967 – Le Cabotin
1972 – Me Voilà Seul
1972 – Non Je N’ai Rien Oublié
1973 – Nous irons a Verone
1976 – Mes emmerdes
1977 – J’Ai Vu Paris
1978 – Dieu
1980 – Ça passe
1983 – La Salle Et La Terrasse
1989 – Pour Toi, Armenie

 

 

 دانلود رایگان

Free Download

Down

About Mohammad Daeizadeh

  • تمامی فایل ها قبل از قرار گیری در سایت تست شده اند.لطفا در صورت بروز هرگونه مشکل از طریق نظرات مارا مطلع سازید.
  • پسورد تمامی فایل های موجود در سایت www.parsseh.com می باشد.(تمامی حروف را می بایست کوچک وارد کنید)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*